24.2.2016

Aktiviteetit

Mökeiltä löytyy tekemistä sekä kesälle että talvelle. Kalastaminen on helppoa ympäri vuoden, Siikavesi on kalaisa järvi ja yleiseimmät saaliit on haukia, ahvenia ja kuhia. Riippuu paljon kuinka kalastaa. Jokaiselle mökille on paikalliset kalastusluvat olemassa, joten katiskoja sekä verkkoja pystyy käyttämään. Jokaisella mökillä on käytettävissä 1 katiska. Jokainen tarvitsee myös henkilökohtaisen kalastuksenhoitoluvan minkä saa maksettua esim. eraluvat.fi sivustolla. Vuokrattavana on myös 1 sähköperämoottori,

Syksyllä on mökkien ympäristössä suuret marjastus ja sienestysmaat. Pieniä teitä pitkin on mukava kävellä tai pyöräillä ja ihastella perinteistä maalaismaisemaa. Lähistöllä on Neitvuoren-Luonterin retkeilyreitit sekä oravareitti joka on Juvan ja Sulkavan välinen perhemelontaan sopiva kanoottireitti. Muita paikallisia nähtävyyksiä on Kololahden hiidenkirnu sekä Hiidenmaan enkelinpesäkivi, joka on jääkauden aikainen siirtolohkare, mikä perimätiedon mukaan on antanut suojaa vainoojilta isonvihan aikaan. Luolassa myös kalliomaalaus.

Lähimmät laskettelukeskukset on Juvalla hasamäki, Mikkelissä Skitornimäki ja Savonlinnassa Ruunarinteet. Jokaisessa kunnassa on myös kylpylä/uimahalli. Myös golfia pääsee pelailemaan Mikkelissä. Sadepäivälle mökeissä on muutama lautapeli sekä kalliorannassa myös konsolipelejä.